البته 580 وات گیگابایت با تعداد بالا وارد بازار کامپیوتر شده . اگر خواستید شماره شرکتی که این قطعه رو موجود دارد به شما بدم در پیغام خصوصی .
Printable View
البته 580 وات گیگابایت با تعداد بالا وارد بازار کامپیوتر شده . اگر خواستید شماره شرکتی که این قطعه رو موجود دارد به شما بدم در پیغام خصوصی .
اقایون داستان به کلی تغییر کرد ... معلوم شد که پاور نسوخته ... مشکل از خود مادربرده ! البته ممکنه قطعات دیگه هم سوخته باشه . نمیدونم چرا :1. (28):
به فرض اینکه فقط مادربرد سوخته باشه ... حالا من چه سیستمی ببندم ؟ تا 600 تومن هم بیشتر نمیتونم خرج کنم ...
من سیستمی میخوام که بتونه بازی هارو در حد متوسط و ضعیف اجرا کنه ... چون من زیاد پای سیستم هستم میخوام تا 2 3 سال خوب کار کنه ...
کارت گرافیک شاخی هم نمیخوام ... پول پاور هم نمیخوام بدم ...
بهتون لیست میدم
main:h81m-s2v 212t
Intel Pentium G3220 173t
ram 4gb kingston 140
ممنون
من مادربرد ارزونتر میخوام چون میخوام کارت گرافیک جدید هم بندازم .
این مادربرد مالی نیست اما بدرد من میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گارت گرافیک هم r7 240 مد نظرمه.
سی پی یو هم چیزی که گفتین خوبه .
رم هم patriot 4gb ddr3 1600 نسبت به قیمتش بهتره . 120ت
بازم میگم من سسیستم شاخی نمیخوام.
اون برد ممکنه هزار دردسر براتون درست کنه . بایوس های ایراد داری دارد و همچنین کیفیت قطعاتش افتضاحه . پاتریوت که اکثرا ریمارک هست و ارجینال هست . اقلا اکستروم بگیر با قیمت 130 تومننقل قول:
okنقل قول:
منتها نظرم در رابطه با کارت گرافیک عوض شد . gigabyte gt 640 oc 2gb رو بگیرم بهتره . قدرتش بیشتره و فک کنم هم قیمت باشن .
فک کنم این مادربرد بهتر باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت کارت گرافیک Gigabyte GT 640 OC چنده ؟؟؟
کارت خوبیه . ولی به نظرم مادربرد رو همون مدل گیگابایت بگیر
امید جان شما مادربرد گیگابایت را میپسندید این دلیل نمیشه بی دلیل به تخریب سایر برندها بپردازیدنقل قول:
الایت گروپ یکی از تولید کنندگان بزرگ مادربرد در جهان است که اکثر مادربردهای ایسوس را هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]